Pro-cleanteam

PRO-CLEANTEAM

UW SPECIALIST IN GLAZENWASSEN EN ZONNEPANELEN REINIGEN

De vertrouwde partner voor professioneel ramen wassen en zonnepanelen reinigen. Bij ons bent u verzekerd van streeploos schone resultaten en een optimaal rendement. Vertrouwen, netheid en oog voor detail staan centraal in onze dienstverlening.

ONZE PASSIE

Bij Pro-cleanteam zijn we gepassioneerd door ons vak en streven we naar de hoogst mogelijke klanttevredenheid. Ons team van ervaren glazenwassers en reinigingsexperts zorgt ervoor dat uw ramen en zonnepanelen er als nieuw uitzien, zonder schadelijke schoonmaakmiddelen te gebruiken. We werken met gezuiverd osmosewater en moderne technieken om streeploze resultaten en een maximaal rendement te garanderen.

EEN FAMILIEBEDRIJF

Pro-cleanteam is trots op zijn familiale karakter. Zaakvoerder Jens Builaert en zijn broer Lennert vormen de drijvende kracht achter dit bedrijf. Dit stelt ons in staat om persoonlijke aandacht te schenken aan elke klant en onze diensten met zorg en toewijding uit te voeren.

Tot binnenkort!

Pro-cleanteam

 

WERKTERREIN

Waar we maandelijks of meerdere dagen per week aan het werk zijn:

Oost-Vlaanderen:

Assenede, Eeklo, Lievegem, Evergem, Deinze, Oudenaarde, Zelzate, Stekene, Sint-Gillis-Waas, Beveren, Sint-Niklaas, Lokeren, Lochristi, Gent, Deinze, De Pinte, Merelbeke, Wetteren, Lokeren.

West-Vlaanderen:

Knokke-Heist, Ieper, Zonnebeke, Moorslede, Wevelgem, Menen, Kortrijk.