Pro-cleanteam

ZONNEPANELEN REINIGEN = MAXIMAAL RENDEMENT GARANDEREN

  • Streeploos resultaat
  • Maximaal rendement
  • Osmosereiniging

ZONNEPANELEN REINIGEN IS EEN MÉTIER!

Wist je dat sterk vervuilde zonnepanelen ongeveer 15% minder rendement geven? Kies voor het maximaal rendement van je kostbare investering in zonnepanelen en laat je zonnepanelen regelmatig reinigen. Je installatie staat onder stroom en is afgewerkt met een delicate beschermingsfolie. Zelf je installatie poetsen, brengt veiligheids- en schaderisico’s met zich mee. De Prisma-zonnepanelen hebben een honingraatstructuur en vergen een unieke behandeling. Het Pro-cleanteam garandeert je een streeploos resultaat én maximaal rendement.

OSMOSEREINIGING, WEG MET FIJN STOF EN VOGELRESTEN!

Zonnepanelen zijn uitermate gevoelig voor detergenten. Het Pro-cleanteam reinigt industriële en particuliere zonnepanelen installaties met osmosewater en telescopische borstels. Osmosewater is speciaal gezuiverd water zonder de schadelijke kalk, mineralen en ijzer. Het Pro-cleanteam komt steeds ter plaatse met gezuiverd osmosewater in eigen bestelwagen. No-nonsense. Ook om je ramen te reinigen gebruikt het Pro-cleanteam gezuiverd osmosewater

Verhoog je rendement

Zonder schadelijke schoonmaakmiddelen reinigt het Pro-cleanteam je zonnepanelen, terug als nieuw. Puur water voor een puur resultaat en maximaal rendement.