Pro-cleanteam

JE DAK REINIGEN = JE HUIS TERUG ALS NIEUW

  • Ontmossen van daken
  • Reinigen dakgoten
  • Osmosereiniging

BYE, BYE MOS, LAAT JE DAK REINIGEN.

Zonder schadelijke schoonmaakmiddelen reinigt het Pro-cleanteam je daken, terug als nieuw. Puur water voor een puur resultaat en maximaal rendement.

 

Wist je dat door de slechte weersomstandigheden je dakpannen langzaam poreus worden? Er ontstaan kleine scheurtjes, zodat vocht makkelijker kan binnensijpelen. Je dak is dan gevoeliger voor mos- en algaanslag.  

 

Een dakcoating is een kleurloze laag op basis van silowaxen die het Pro-cleanteam aanbrengt na het reinigen van je dak. Met een dakcoating verleng je de levensduur van je dak. Zo geniet je van een jarenlange bescherming. Het Pro-cleanteam werkt met de beste water- en vuilafstotende dakcoating in de markt zodat je dak terug straalt, goed voor de volgende 10 jaar.

“Pro-cleanteam reinigt je dak met heet water en een aangepaste vlakstraal zodat je dakpannen niet beschadigd raken. Steeds discreet en met respect voor omgeving & materiaal.”

EEN DAKCOATING, IS EEN SLIMME INVESTERING!

Na 10 jaar is elke woning, elk appartementsblok, aan een grondige schoonmaakbeurt toe. Na een tijdje straalt je woning heel wat minder, je dak is groen, je dakgoten zitten verstopt

Het Pro-cleanteam is gespecialiseerd in het ontmossen van daken, het reinigen van dakgoten en het plaatsen van dakgootnetten.

“We weten uit ervaring dat veel partijen hun diensten aanbieden om daken te ontmossen. Vaak veroorzaken ze meer schade dan je lief is. Het Pro-cleanteam reinigt je dak met heet water en een aangepaste vlakstraal zodat je dakpannen niet beschadigd raken. Steeds discreet en respectvol.”