RUITENWASSER GARANDEERT GLASHELDER RESULTAAT

  • Professionele wijze
  • Uitschuifbare borstels
  • Osmosewater

Geen ladders, geen schade aan je gevel

Het Pro-cleanteam is expert ruitenwasser en reinigt op professionele wijze. Het zal je misschien verwonderen maar om je ramen te wassen gebruikt het Pro-cleanteam geen ladders, wel uitschuifbare telescopische borstels. Dat werkt sneller en efficiënter. Ook bij het wassen van je ramen binnen neemt het Pro-cleanteam alle voorzorgmaatregelen. Het voltallige team draagt schoencovers om je vloer niet te vervuilen. Kwetsbare vloeren worden extra afgedekt. 

“Sommige ruitenwassers werken nog met ladders tegen je gevel aan. Jammer genoeg zie je na verloop van tijd, de sporen van die ladders op je gevel. Wij investeren in volop in uitschuifbare borstels gemaakt uit carbon, licht hanteerbaar. Zo reinigen ramen tot 4 verdiepingen hoog. Voor hogere gebouwen werken we met onze eigen hoogtewerker tot 21 m hoog.”

Puur osmosewater, proper en streepvrij

Net zoals voor de reiniging van zonnepanelen (link leggen naar zonnepaneel pagina) gebruikt het Pro-cleanteam ook osmosewater voor de reiniging van je ramen en omlijstingen. Osmose is speciaal gezuiverd water zonder de schadelijke kalk, mineralen en ijzer. Het Pro-cleanteam komt steeds ter plaatse met gezuiverd osmosewater in eigen bestelwagen. Jij doet verder waar jij goed in bent, wij zorgen ervoor dat je terug kan genieten van het uitzicht. Het zuivere osmosewater garandeert een streeploos eindresultaat. Juist. Het Pro-cleanteam gebruikt geen detergenten voor het wassen van je rame
  • Het Pro-cleanteam werk steeds met vaste afspraken, zonder langetermijncontract. Jij kiest. Wil je een periodieke ramenwas of een eenmalige reiniging van je ramen, bijvoorbeeld na verbouwing.
  • Opteer je voor het periodiek reinigen van je ramen, dan weet je na elk bezoek exact wanneer het Pro-cleanteam de volgende keer langskomt. Efficiënt betrouwbaar.

Zoek je een ruitenwasser in Oost-Vlaanderen?

 Twijfel niet. Kies voor het Pro-cleanteam. Deze ruitenwassers hanteren de 100%-tevredenheidsgarantie. Niet tevreden = niet betalen. Niet voldoende proper? Een woord is een woord. Het Pro-cleanteam lost het voor je op. Teamspirit met topresultaat. 

Ramen wassen

Aan het werk Bij Residentie Lys te Gent 70 meter hoog.
Periodiek reinigen van de glazen balustrades voor de VME Lys